Tuesday, July 26, 2011

Birthday Gurlz... :)

Assalamualaikum.... Gud Mowning n hye reader(s).. !! (^_^)

Arghh! tak tertunai jugak hajat nak update selalu blog me ni.. maaf ye!
hope yalls tak bosan lak nanti.. sob sob sob.. sowii... :(

11 Julai - Isnin

ngee.. tau tak?? tu lah tarikh lahir me.. dats mean befday me da lepas..
so, secara rasminya umo me da 26 tahun..*tua sudahhh* ok ok!! pas ni tammo ade sesapa lg
yang tanya me umo berapa yerk!!
ha.. ni dah btau da pom kan kan... ~

tapi dalam bnyk2 befday me d spanjang angka tu kan...
tahon ni la befday yg paling beshhhhhhh sgt...!!!
dapat bnyk wish fwends from fesbuk,penuh kat wall... almost 90%..
dlm inbox, mesej, emel, bbm.. wahhhh...
walopon tanpa befday party.. tetap meriah lak rasa... huhuhu
tenkiu yalls.. yg mendoakan kebaikan utk me... amin... ~

Dan yang paling best bila bagaikan impian jadi kenyataan...
huhuhu... apadia?? ish.. secretme.com.. hahahha
*sila jgn cari link tu..coz mmg xde kene mngene ok!*
nanti me akan share ngn reader(s) ok... huhuhu..~
so kene la follow blog me ni..
 barulah dpt new update.. wahhh giteewww!!!

Ha!! kalo reader(s) nak tau... me berkongsi bulan befday ngn family me jugak!
mmm, befday abah, kakak ipar me,n 2 org anak buah me..
sorang da 5 tahon n sorang ag baru lahir minggu lepas... wahhh!!
pas ni leh la wat kenduri terus ek bila bulan julai... hik hik hik..~
*hope*

apa pun, me panjatkan syukur kerana telahpun dikurniakan peluang dan kesempatan merasai nikmat kehidupan sepanjang usia ini... moga segala mimpi menjadi kenyataan dan segala kebaikan mendapat ganjaran di sana nanti... aminn... ~

hope 1 day me dpt cup cake camni.. ouch!! suwiiitttnyeeerrr... ~  =))


me jugak doakan reader(s) baik2 aje yer...~ muaachhh!!!

till then, take care!
(^_*)



DyaZara : maceh maceh maceh maceh maceh maceh... utk kamooooo!!


3 comments:

cairo said...

bisnes dah masyuk la tu. best2 :)

arjuna kayangan layangan said...

insyaallah awak akan dapat cupcake seperti itu satu hari nanti =))

vwclubselangor said...

hehe.. secret present tu..